Când…

Adnana/ December 14, 2020/ Părți din mine/ 1 comments

Când îți spun că te iubesc, mă apuci de gat și mă strângi în brațe cât poți tu de tare. Fără cuvinte, îmi spui ca inimioara ta mă are acolo.

Apoi te schimb, te bagi pe sub bluza mea și stai lipit de mine, piele pe piele, ca într-un marsupiu. Razi și te cuibărești acolo, te uiți la mine cu ochii strălucind, iar mânuțele tale încearcă să mă cuprindă. Și îi faci
pofta și fratelui tău, care își amintește ca și el făcea la fel.

Când te uiți în ochii mei și nu e nevoie sa îmi spui nimic pentru ca știu. Și apoi, pui pălmuța pe obrazul meu și simt, de fapt, ca îmi atingi sufletul.

Când arunci cuvinte tăioase și puternice, dar ochii tai spun altceva. Și, după ce trece furtuna, recunoști ca a fost doar furia care vorbea.

Când îmi spui ca ma iubești atât de mult, încât îți vine să mă omori. Atunci știu ca ocup un loc de onoare la tine în suflet.

Când îmi spui ca sunt cele mai bune paste cu sos din lume și ca nu ai mai mâncat niciodată așa ceva. Deși rețeta e mereu aceeași.

Când găsești o soluție pentru orice, când îți plănuiești o construcție adevărată și îți dorești ca în loc de cadouri sa primești lemne, vopsea și cuie.

Când râdeți cu gura pana la urechi și va aliați împotriva mea, părând ca în urma voastră a venit un taifun.

Când va salvați unul pe celălalt din strânsoarea îmbrățișării mele și apoi bateți palma, ca cea mai tare și unita echipa văzută vreodată.

Atunci… uit de bradul dărâmat și de cafeaua vărsată.

Uit de mâncarea aruncata pe jos și de lipsa de răbdare pe care o aveți.

Uit ca sunt obosita și ca mai am 82887 de lucruri de făcut.

Atunci… Universul îmi reamintește ca purtați în voi o sclipire magica si neprețuita. Aceea de a îmi da puterea de a mă ridica și de a merge mai departe.

Sursa foto: Pinterest

Vă invit să dați Like paginii de Facebook a blog-ului sau sa
va abonați la canalul de Youtube!

Share this Post

1 Comment

  1. Pingback: Dimineti la noi in familie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*