Umple cutia de bijuterii cu amintiri: 6 moduri în care poți face asta

Adnana/ October 16, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

Cu mâinile ușor tremurânde și albe, din care timpul s-a înfruptat de-a lungul vieții ei, lăsând în urmă doar cute adânci, Adnana a luat cutia de bijuterii și s-a așezat pe pat. În casă se auzeau doar torsul leneș al motanului, care stătea pe calorifer și picăturile de ploaie care ciocăneau în geam, căutând și ele un strop de căldură.

Și-a pus ochelarii cu ramă verde-smarald și a privit lung cutia de bijuterii. Ochii i s-au umezit, când a deschis capacul cutiei și de acolo au început să iasă de-a valma amintiri, imagini și emoții, năvălind către ea. A respirat adânc și a luat pe rând, una câte una, dându-le timp fiecăreia dintre ele.

A văzut momentul în care cei doi băieți ai ei i-au pregătit o vânătoare de cadouri pentru ziua în care a împlinit 40 de ani. Câte zâmbete au fost acolo! Cât suspans! Cu fiecare indiciu găsit, ochii băieților străluceau mai tare și mai tare, până când, atunci când a găsit cutia de bijuterii, iar ei au sărit să o îmbrățișeze, lumina din ochii lor s-a contopit cu lacrimile ei, creând această bijuterie de amintire, prima pe care avea să o așeze într-unul din sertărașele cutiei.

A simțit din nou aceiași fluturi din stomac, ca atunci când soțul ei i-a dăruit două pandantive în formă de băieței, în ziua în care mezinul lor venea pe această lume.

A tras aer în piept, până când a simțit strânsoarea coastelor, și-a dat jos ochelarii și și-a șters lacrimile. 

Sursa foto: Pixabay

Eu sunt Adnana și sper ca, peste ani, să îmi pun ochelarii cu ramă verde-smarald și să deschid cutia de bijuterii altfel. Bijuterii pentru suflet. Bijuterii-amintiri.

Îmi imaginez că această cutie va fi deosebită, delicată și dăruită împreună cu o bucată din suflet. Așa cum ar trebui să fie dăruit fiecare cadou. 

MindBlower este un „izvor nesecat de idei de cadouri”, după cum mărturisesc chiar clienții lor. Ei cutreieră lumea și aduc în România obiecte speciale, care se transformă în cadouri pentru bărbați sau pentru femei, cadouri pentru persoanele speciale din viața noastră sau pentru copilul din noi.

Atât pentru mine, cât și pentru cei de la MindBlower, cadourile nu sunt simple obiecte oferite la diferite ocazii. Ele sunt obiecte în care cei care dăruiesc toarnă emoții și sentimente, vorbe nerostite și, uneori, bucăți din sufletul lor. 

Aceste cadouri sunt mesageri ai iubirii, ai respectului, ai recunoștinței sau ai admirației!

De aceea, felul în care oferim un cadou este foarte important. Pentru că momentul în care dăruim un cadou va fi prima imagine pe care și-o va aminti cel căruia i-l dăruim, atunci când va vedea cadoul respectiv. Va fi primul gust și prima emoție!

Așadar, iată câteva ponturi despre cum puteți umple cutia de bijuterii cu amintiri, croșetate într-un mod original:

1. Harta comorii

Această idee necesită puțină pregătire în prealabil, în funcție de locul unde va avea loc evenimentul. După ce aflați locația, puteți contura o hartă a comorii, comoara fiind, bineînțeles, cadoul. Aceasta va fi însoțită de mici indicii, plasate în locuri cheie ale locației. Desigur, imaginația joacă un rol foarte important!

Mai mult, trebuie să vă asigurați că ajungeți acolo înaintea sărbătoritului, pentru a putea plasa indiciile. Acestea îl vor conduce spre comoară!

Aici găsiți mai multe idei de cadouri pentru prieteni!

cutia de bijuterii
Sursa foto: MindBlower

2. Provocare sau... provocare

Poți face o listă cu provocări pe care sărbătoritul trebuie să o facă, pentru a putea afla unde se află cadoul său. De exemplu:

♦ Dansează Macarena
cu cel mai bun prieten al tău

♦ Dansează Limbo

♦ Mănâncă o felie de tort fără a folosi tacâmuri

♦ Fă karaoke

♦ Gustă din mâncare legat la ochi și ghicește ce ai mâncat

♦ Bea o băutură legat la ochi și ghicește ce ai băut

3. Organizează o vânătoare de comori

Pentru această idee puteți implica mai mulți invitați ai petrecerii, întrucât veți avea nevoie de mai multe cadouri. Acestea vor fi plasate în locuri cheie, care pot fi descoperite doar prin răspunsurile corecte la ghicitorile create de tine!

Răspunsul și cadoul! Răspunsul și cadoul! Emoție, suspans și o avalanșă de cadouri!

4. Un fel de Baba-Oarba

Un joc simplu și bine-cunoscut, care se poate transforma într-o modalitate specială de a oferi un cadou! Sărbătoritul va fi legat la ochi, iar el va trebui să deducă, prin pipăit, ce cadou are în mână. 

Pe MindBlower aveți o întreagă secțiune cu idei de cadouri pentru femei!

cutia de bijuterii
Sursa foto: MindBlower

5. Plecăm în vacanță

Dacă plănuiești să oferi cadou o vacanță, poți folosi ghicitori, imagini transformate în puzzle sau poți oferi obiecte vestimentare ca indicii, pentru a dezvălui destinația misterioasă a vacanței!

Poți folosi chiar și Globul Pământesc magnetic plutitor, cu ajutorul căruia sărbătoritul poate ghici destinația!

Sursa foto: MindBlower

6. Mima

Petrecăreții trec pe cartonașe cadourile pe care le-au adus. Apoi, fiecare trage un cartonaș și mimează caracteristicile sau modul în care poate fi utilizat acel obiect. Sărbătoritul va fi cel care va trebui să ghicească.

Sper că vă plac aceste idei, dar și mai mult sper că le veți pune în practică, cu ajutorul celor de la MindBlower!

 

Cutia de bijuterii-amintiri trebuie umplută cu momente frumoase, amuzante și speciale! 

surse foto: 

  • MindBlower
  • Pixabay

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 5 a concursului SuperBlog 2022. 

Citește și: Surori

surori
Surori
Share this Post

Leave a Reply