Serile noastre

Adnana/ September 16, 2020/ Părți din mine/ 0 comments

Cred că aveți cu toții o rutină a serii. La noi, aceasta începe cu o plimbare cu bicicletele, apoi cina și urmează dușul sau baița, depinde cât de obosită sunt sau cât de porcușori sunt băiețeii.

Când le fac baie, este foarte clar ca nu se mai lasă duși din cadă și că întreaga baie se transformă în piscină când încep amândoi sa pleoscăie apa sau când începe Filip sa facă pe delfinul sau balena. Și fac și eu baie cu ei odată, doar că eu stau în afara căzii : )

La duș, e mai rapidă treaba. Dar situația e tot ca un blender fără capac. În timp ce îl spăl pe unul, celălalt meșterește la baterie, asa ca ba e Auuu ca îl frig, ba e Aaa ca e rece. Cred că ăsta micu’ al meu a auzit că dușurile astea ar face bine și ce s-a gândit. Hai sa încerc pe frate-miu. Termin cu unul și trec la celalalt. Copy Paste. Auu + Aaaa doar că acum, în mijlocul clăbucelii, mă trezesc și fără apă, ca Filip oprește dușul. Hihi haha, tot fleașcă termin și dușul.

Apoi, dacă avem timp, ne uitam la Paddington. Da, știu, fără desene seara. Că îi agită, că nu dorm bine, că nu știu ce le face la creier, la ochi, la…

Ei bine, mamă mai imperfectă decât mine nu am mai văzut, așa că, da. De când au început sa îl difuzeze pe NickJr, adică de puțin timp, ne uităm seara la ursulețul simpatic.

Și da, ne uităm. Și eu cu ei, pentru ca îmi place tare mult.

Apoi urmează povestea de seară, uneori citită de mine, alteori ascultată de pe Poveștile Cristinei. Sau poate chiar amândouă variantele dacă năzdrăvanii nu se lasă cu una, cu două adormiți.

Și când adorm, iar brațele mele sunt pline… Am pe piept raze de soare ce se împletesc cu cele ale lunii. Am Tot.

Noapte bună!

 

 

Sursa foto: Pinterest

Share this Post

Leave a Reply