Păstrează-ți amintirile în spații de depozitare

Adnana/ October 28, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

Primul lui body, mare cât două palme, cu care l-a îmbrăcat când au venit acasă, de la maternitate.

Prima jucărioară zornăitoare.

Costumașul de la primul lui Crăciun. Primul lui Paște.

Prima mașinuță.

Trusoul de botez. Cadoul de la nași.

Primul body, tot cât două palme, al frățiorului său. Prima… Primul…

Amintiri turnate în obiecte de care o mamă se atașează. Așa, păstrează viu momentul acela, în care s-a cusut o emoție pătrunzătoare, pe care doar un suflet de mamă o poate cuprinde.

Stătea în fața debaralei doldora de lucruri, neștiind ce și unde să mai bage, cum să le mai așeze și să le potrivească pentru a încăpea. Apartamentul lor era și așa mic și plin de mobilă, pătuțuri și jucării.

Mai aveau puțin până aveau să se mute la casă. Doamne, abia aștepta momentul acela! Ar fi avut întregul pod la dispoziție pentru a putea păstra toate acele mici obiecte, dar care, la un loc, ocupau mult spațiu. Prea mult.  Putea să păstreze prima bicicletă, pe care amândoi băieții au învățat să meargă. Puteau, în sfârșit, să cumpere o sanie! La apartament nu aveau unde să o țină, unde ar mai fi încăput și ea?

Dar… ce avea să facă până atunci? Casa nu era gata, mai aveau de așteptat un an… Simțea deja că se sufocă, dar nici nu putea renunța la multe dintre obiectele care nu își mai găseau locul la ei în apartament.

I-a spus și soțului ei despre grijile pe care le avea, deși vedea și el deja că lucrurile nefolosite acaparau locuința lor, asemenea unei caracatițe. Auzise la un coleg despre câteva spații de depozitare, dar nu știa exact ce presupunea asta, ce costuri, ce perioadă de timp… Așa că a început să caute. 

LaDepozit

A dat peste LaDepozit, care și-a început drumul în domeniul de self storage, în anul 2019, ajungând ca în prezent să dețină mai multe locații cu spații de depozitare. Aici îți poți depozita lucrurile în siguranță, spațiile fiind monitorizate 24/7 cu sisteme profesionale de alarmă și camere video autorizate.

Spațiile sunt de diverse dimensiuni, pentru nevoile fiecăruia și se împart în două mari categorii:

1. Boxe de depozitare, cu următoarele opțiuni:

-1,75 mp

-3,5 mp

-4,8 mp

2. Containere de depozitare, cu variantele
de 14 mp și de 28 mp.

spațiu de depozitare
Sursa foto: LaDepozit

Se priveau unul pe celălalt în fața laptopului, cu un zâmbet plin de speranță, pentru că, în sfârșit, găsiseră o soluție, prin aceste spații de depozitare! Acum venea următorul pas, în care aveau de ales dimensiunea spațiului de închiriat… În câți metri pătrați ar fi încăput toate lucrurile lor? 

Dacă nu te poți decide câți metri pătrați ai nevoie, LaDepozit oferă două variante:

♦ Un calculator de spațiu, în care introduci dimensiunile obiectelor și a cutiilor pe care alegi să le depozitezi.

♦ Varianta de a îți alege spațiul de depozitare în funcție de categoria de obiecte:

     ◊ Spațiu Depozitare Mini Personal– unde poți depozita lucrurile personale pe care nu le folosești prea des(biciclete, snowboard), iar recomandarea este să alegi una dintre boxele de depozitare.

     ◊ Spațiu Depozitare Accesorii Copii – unde poți ține căruciorul, leagănul sau pătuțul copilului, pe care dorești să le păstrezi pentru următorul copil sau, de ce nu, ca amintire. Boxele sunt recomandate pentru aceste obiecte. 

     ◊ Spațiu Depozitare Mobilă Apartament – aici vorbim despre containere, mobila fiind voluminoasă. LaDepozit îți poate oferi și servicii de manipulare sau de împachetare.

În sfârșit, caracatița îți retrăgea tentaculele din casa lor! Apartamentul lor nu mai avea să fie sufocant și înghesuit! Și, cel mai important, nu aveau să renunțe nici la amintirile lor. Puteau păstra cele mai importante momente din viața lor, fără să fie nevoie să dea vreunul dintre ele.

Ea își imagina deja cum îi va arăta fiului lor acel mic costumaș de Moș Crăciun, atunci când el va crește. Ce imagine frumoasă! Ce noroc cu aceste spații de depozitare!

Dacă și tu te simți îngropat în lucrurile pe care nu le mai folosești, dar de care nu te poți lipsi sau ești legat emoțional, solicită o ofertă LaDepozit și eliberează-ți casa – de lucruri și mintea – de griji și stres! 

Surse foto: 

  • LaDepozit
  • Canva

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 10 a concursului SuperBlog 2022. 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*