Treasure hunt – Cum am găsit comoara și cum s-a bucurat piratul

Adnana/ June 6, 2020/ Activități distractive și educative/ 2 comments

V-am povestit ieri, aici, cum am organizat o Vânătoare de comori (Treasure hunt) pentru Filip.

Încă de când i-am dat harta a fost foarte încântat și după o privire de doar  2 secunde, a zbughit-o spre primul indiciu. Apoi, repede-repede, spre cel de-al doilea indiciu. Zici că era la o cursă
contracronometru.

Cu lingura „magică” pregătită, înarmat cu sabia de pirați la brâu, s-a dus direct sub nuc, unde se afla marele X și unde era îngropată comoara. 

marcajul comorii

A început să sape cu lingura, s-a enervat că nu reușea prea bine, nerăbdarea era mare, apoi mi-a cerut lopata lui. Aia din Jumbo.

A săpat  până a început să se vadă ceva strălucitor. Un chiot de bucurie s-a auzit și a început să sape cu mâinile după comoară. A găsit lacătul și a tras de el cu atât de multă forță și determinare, încât a tras comoara din pământ și a lărgit și lanțul, astfel încât nu a mai fost nevoit să bage cifrul lacătului, deci ultimul pas al hărții a fost inutil pentru noi.

A fost foarte încântat și fericit, a mâncat și ciocolată, deci bucuria a fost și mai mare. 

Mă declar și eu fericită de acest treasure hunt, în ciuda hărții nu prea reușite și a desenelor parcă decupate dintr-o carte de copii de grădiniță. A avut nevoie de ajutor în a descifra locul indiciului numărul 2, Beciul, despre care v-am spus că arăta a închisoare sau a peșteră și numai a beci nu. Nici săracul copil nu și-a dat seama ce era. : )

A fost amuzant și că după rezolvarea misterului și după mâncatul oului de ciocolată, a luat iar harta și a vrut să înceapă să caute ALTĂ comoară. : ) 

Cât despre Piratul cel Mic, s-a jucat liniștit la nisip, nu a fost interesat de vânătoarea comorii, doar a fluturat puțin sabia găsită, a rupt foaia de aluminiu de pe ea și aia a fost tot.

Așadar, ne-am distrat și a fost frumoasă această vânătoare, singurul reproș al Piratului Filip a fost acela că a existat doar o comoară.

Mami, să îmi mai faci o hartă, dar să aibă mai multe comori! 

Share this Post

2 Comments

  1. Pingback: Tati si baietii construiesc Superdesenatorul - Toate pânzele sus

  2. Pingback: Primul nostru Treasure Hunt - Comoara Piraților - Toate pânzele sus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*