O veste importantă! Familia noastră….se mărește!

Adnana/ November 24, 2020/ Părți din mine/ 0 comments

Scriu pe blog de aproape 9 luni. Bebelușul meu cu pânze și taste a crescut repede. Exact ca și ceilalți doi bebeluși ai noștri, care acum sunt deja băieți mari.

Și pentru ca eu și Alex să ne menținem proaspăt mirosul de bebeluș…

Vă prezentăm și cel de-al patrulea bebeluș al familiei noastre! El se numește “suntcopil.ro și începând de astăzi a intrat în lumea noastră. O lume schimbată, pe care pandemia a tatuat-o adânc.

Dar bebelușul nostru nu se teme. El e format din gânduri bune, din pasiune și din suflete. Din cele patru suflete ale noastre, căci toți am pus bucățică peste bucățică pentru nașterea lui. Și, mai mult, e prietenos, știe greutățile vieții de acum și vrea doar să aducă bucurie copiilor voștri! 

De ce suntcopil?

Pentru că încă putem fi copii cu toții, dacă vrem. Eu cred că fiecare părinte primește odată cu nașterea copilului său încă o șansă de a se bucura de copilărie. De bunici, nici nu mai vorbesc. Ei sunt de 3 x copii. : )

De ce jucării din lemn și cărți?

Pentru că lumea asta mai are nevoie și de veselie și de lumi imaginare. Pentru că jucăriile au și rol educativ. Pentru că o carte poate fi cel mai bun prieten.

Așadar, dragi prieteni adunați aici, vă invit să vizitați https://www.suntcopil.ro/ și să ne spuneți părerea voastră!

Ce vă place? Ce nu e pus la punct?

Ce v-ați dorit să cumpărați și nu ați găsit până acum?

Vă las mai jos povestea lui suntcopil  și așteptăm părerile voastre cu sufletul la gură! 

banner flori

Povestea noastră e despre regi și regine, cubulețe curajoase și vrăjitoare neprietenoase.

Regele castelului este Tati-Puzzle cel Viteaz.
Este un rege blând și bun, care iubește foarte mult copiii. Și Reginei, Mami-Cărticica Veselă, îi plac mult prichindeii poznași.

Peste noapte, cu ajutorul unei poțiuni magice, numite Iubire, au apărut dintr-un nor de fum colorat două cubulețe de lemn, Gălbenel și Albăstrel.

Erau foarte fericiți și se jucau mereu împreună în Castelul Jucăriilor. Tati-Puzzle cel Viteaz le inventa cubulețelor jocuri noi tot mereu, iar Mami-Cărticica Veselă îi învăța să iubească universul fantastic al poveștilor.

Într-o zi, la zidurile castelului a venit o vrăjitoare înfricoșătoare numită Vrăjitelevizoara, care le-a vrăjit pe cele două cubulețe și ele au uitat tot ce îi învățaseră părinții lor. Voiau doar să se uite la televizor toată ziua.

Puzzle cel Viteaz și Cărticica Veselă au încercat din răsputeri să își salveze cubulețele, dar nimic nu a funcționat. Pur și simplu, cele două cubulețe erau hipnotizate de televizor.

Văzând că nu e chip să rupă vraja, au hotărât să ceară ajutorul tuturor copiilor din Împărăția Jocurilor și părinților acestora.

Ei i-au chemat pe toți la castel și au organizat multe jocuri, activități distractive și educative, colțișoare de lectură ascunse atât prin odăile castelului, cât și prin pomii din jurul acestuia, picnicuri și multe alte surprize. Sperau că, văzând atâția copii și părinți care se joacă, să li se facă poftă și cubulețelor.

Dar…nimic.

Așa se face că familiile au petrecut o zi împreună, cu toții, râzând și jucându-se. Copii care își îmbrățișau părinții cu drag și dor și părinți care atunci descopereau portița secretă a jocului și distracției împreună cu cei mici.

În tot acest timp, Vrăjitelevizoara, care zbura în jurul castelului, nu părea prea fericită de veselia care era la castel. Părea chiar deranjată.

Dintr-o dată, o ceață multicoloră s-a ridicat în jurul castelului și a înconjurat vrăjitoarea. Ceața colorată a ținut-o așa pe Vrăjitelevizoara, până când aceasta a căzut de pe mătura ei și a devenit ea însăși roșie, portocalie, verde, albastră și galbenă. Și, ce e mai uimitor, e că a zâmbit!

În acel moment, în curtea castelului au venit cele două cubulețe, Gălbenel și Albăstrel, au alergat în brațele părinților lor și au început să se joace! Vraja a fost spulberată! Vrăjitelevizoara a fost învinsă și, datorită jocului și veseliei, ea s-a transformat într-o vrăjitoare bună, care a rămas în jurul castelului să le fie prietenă copiilor. Iar ei au numit-o Vrăjiveselia.

The end.

Rețeta secretă a bucuriei este chiar la voi!

Veselia copiilor și implicarea dumneavoastră, alături de jucăriile și cărțile noastre, sunt tot ce avem nevoie cu toții pentru a le oferi tuturor cubulețelor o copilărie magică, plină de învățături, dar și de distracție, presărată cu portițe secrete către lumi fantastice și, cel mai important, o copilărie fericită!

Fie că vă cuibăriți în pat la povestea de seară, fie că sunteți la restaurantul copiilor sau construiți cu ei un castel din cuburi, sunteți Regele și Regina din povestea dumneavoastră!

Iar noi vă ajutăm să le aducem visurile copiilor mai aproape!

Urmărindu-și pasiunile încă de mici, dezvoltându-și abilitățile de gândire logică sau cele motrice, învățând să se lase purtați de cuvintele cărților în sufletul lumii lor imaginare, copiii își vor clădi, cu sprijinul dumneavoastră, o temelie a valorilor și a aptitudinilor, care îi va însoți de-a lungul vieții.

Rezultatele se vor vedea în timp, atunci când vă veți vedea copiii ajunși adulți. Și vor fi niște oameni încrezători în forțele proprii, echilibrați și ambițioși, care au ajuns acolo unde și-au propus și care vor transmite mai departe, copiilor lor, încrederea că visurile pot fi atinse!

banner flori

Vă invit să dați Like paginii de Facebook a blog-ului sau sa
va abonați la canalul de Youtube!

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*
*