Bijuterii care unesc sufletele, de la Anyoli

Adnana/ November 1, 2022/ SuperBlog/ 2 comments

S-a așezat pe bordura rece, în timp ce în jurul ei ploua cu frunze galbene și ușoare, iar soarele se oglindea în galbenul lor tomnatic.

A încercat să inspire adânc, dar inspirația i s-a tăiat pe jumătate, când ghemul de durere din piept a ieșit la suprafață prin suspine. Lacrimile au început să îi ude obrajii, mult și adânc, scoțând la lumina odată cu ele durerea dinăuntrul ei. Și-a atins ușor pandantivul de care nu se despărțea niciodată. Avea multe lănțișoare cu pandantiv, dar acesta era cel mai drag. 

bijuterii Anyoli

Și-a scos apoi telefonul și l-a dus către piept, deasupra pandantivului. S-a deschis aplicația Anyoli și pe ecran a apărut sufletul ei pereche. Era tot o lumină, un zâmbet mare, cât iubirea pe care i-o purta. Îi spunea că drumul lui prin viață este ca o alee înconjurată de flori datorită ei și că doar ținând-o de mână a putut trece prin spinii trandafirilor ce le-au mai apărut în cale.

Îi mai spunea așa:

Veverițo,

Îți mulțumesc că mi-ai întregit sufletul și că mi l-ai îmbrăcat într-o iubire cum nu am mai cunoscut. Ne știm dintotdeauna și, totuși, ne descoperim în fiecare zi. Îți știu fiecare șuviță rebelă și fiecare sclipire din ochi. Fie ea de lumină sau de întuneric. Știu cum se simte pielea ta când ți-e bine și când nu ți-e.  

Poate că nu ți-am arătat suficient ce însemni pentru mine, de aceea îți ofer această bijuterie care mă va purta în ea, lângă sufletul tău, pentru totdeauna. Vreau să fiu cu tine, chiar și când nu sunt. Vreau să simți iubirea mea, chiar și când între noi vor fi lumi întregi. Sau când cuvintele vor fi mute, iar singurul ‘Te iubesc’ va fi spus cu privirea ridicată către cer… Te iubesc! Te iubesc o iubire care trece din Rai în Iad și invers, o iubire care îți va lipi sufletul când el va fi bucăți. Așa, ca un magnet, îți va face inima un întreg, din nou, și te va ajuta să mă porți cu tine, chiar și când… când nu voi mai fi.”

Lacrimile i se întâlneau în barbă, contopindu-se una în alta, devenind una, ca într-o poveste
de dragoste. A întins mâna și a mângâiat poza lui rece, de lângă mormânt. Se împlinea 1 an de când puntea dintre inimile lor începuse să traverseze nori și universuri, îngeri și cine știe ce se mai află acolo. Acolo unde s-a dus sufletul lui…

1 an de când puntea dintre sufletele lor se vărsase în cele 3 bijuterii inteligente pe care i le dăruise chiar înainte să… plece. 

Pandantivul cu Onix, pe care îl purta întotdeauna lângă suflet. Se spune că Onixul este o piatră ce oferă putere, ce oferă sprijin când viața îți oferă momente mai puțin plăcute sau dureroase… Era piatra perfectă pentru ea, pentru a o ajuta să trăiască fără el. 

bijuterii pandantiv onix
Sursa foto: Anyoli

O pereche de cercei inteligenți, cu piatră Madre Perla, care să îi șoptească la ureche cât e de puternică, cât de mult o iubește și că… el va fi mereu acolo.

Cochilia de Madre Perla simbolizează dragostea, este un talisman al familiei. Mai mult, Madre Perla este piatra care trezește memoria primordială a originii noastre, ducându-ne către o iubire divină infinită.

bijuterii cercei madre perla
Sursa foto: Anyoli

Dintre modelele de brățări inteligente, el o alesese pe cea cu Lapis Lazuli. Un albastru în care te puteai pierde și puteai visa, cu puteri speciale. Lapiz Lazuli o putea ajuta să își găsească echilibrul și să se conecteze cu sinele interior. Știa ca ea ar fi avut nevoie de puterea acestei pietre semi-prețioase. Mai mult, aceasta are un rol vindecător, protejând purtătorul de anxietate și agitație. 

bijuterii lapis lazuli
Sursa foto: Anyoli

Rămasă fără ancoră, ea ar fi plutit în derivă prin această lume. El a vrut să se asigure că deși trupul îi va fi departe, sufletul și micile daruri, aceste bijuterii cu stocare inteligentă, vor fi lângă ea, alinându-i suferința. 

Știa că bijuteriile Anyoli sunt unice, cu suflet. Nu sunt doar bijuterii.

Așa că a ales aceste cadouri speciale, cadouri vii, gândindu-se la semnificația fiecărei pietre semi-prețioase. Apoi a încărcat mesajele pe care a vrut să i le transmită. Puteau fi texte, poze, documente, link-uri sau videoclipuri. A finalizat comanda și a așteptat să fie livrată.

 

Apoi a pregătit telefonul ei, pentru momentul când avea să primească aceste bijuterii. S-a asigurat că are datele mobile sau WiFi-ul și NFC-ul pornite.  A descărcat aplicația Anyoli din Google Play. Trebuia doar să atingă cadoul cu telefonul. Odată citite, mesajele puteau fi accesate și offline. 

Datorită acestei inovații, care a fost premiată la nivel mondial cu medalia de argint în cadrul Inventions Geneva Evaluation Days 2022, el a putut să îi ofere soției lui o ultimă fărâmă din sufletul său. Datorită acestei tehnologii i-a putut oferi un cadou viu, nemuritor, care avea să creeze un arc peste timp și peste universuri.

 

Un fir nevăzut, care să lege sufletele lor, pus în bijuterii…

Oferă și tu fire invizibile de iubire, care izvorăsc din sufletul tău și se varsă în sufletul persoanei iubite. În sufletul mamei tale sau al copilului tău. Intră pe Anyoli și oferă un cadou viu!

Surse foto&video:

  • Anyoli
  • Canva
  • Unsplash

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 12 a concursului SuperBlog 2022. 

Share this Post

2 Comments

  1. Emoționant până la lacrimi acest articol.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*