Top 10 lucruri de făcut pentru mine atunci când o să am timp

Adnana/ April 21, 2020/ Părți din mine/ 0 comments

1.Să citesc – Am câteva cărți care mă așteaptă de ceva vreme…iar eu mă tot uit galeș la ele. Îmi fac curaj și iau una de pe raft cât se joacă băieții. Repede – repede, încep să citesc. Reușesc să citesc o pagină! Wow! Dau pagina rapid! Și…Maaamiii! Gata. Am citit destul.

2.Să scriu articole – Îmi place tare mult să scriu, iar dacă aș avea și timpul necesar, aș depăși limita hosting-ului : )

3.Să mă uit la seriale – Când am scris asta, m-am gândit la Grey’s Anatomy. Și ca să înțelegeți de când nu l-am mai văzut, o să vă spun ce îmi amintesc că am vizionat ultima dată. Episoadele cu moartea lui Derek.

4.Să îmi fac un back-up de jocuri și activități pentru pitici – Zilnic am aceeași provocare: aceea de a găsi jocuri, experimente și lucruri noi și distractive de făcut. Neapărat distractive și interesante, că mi s-a reproșat că îi fac jocuri plictisitoare. : )

5.Să printez și înrămez poze – Sunt mai old fashioned, dar îmi place să am în casă fotografii cu noi, cu momentele noastre cele mai amuzante.

6.Să fac o ședință foto de familie – Nu cer neapărat una profi, dar măcar una decentă, în care telefonul să focalizeze, copiii să stea și ei rânjiți și nemișcați, lumina să fie potrivită, iar părul să îmi stea bine. Ah, și Alex să arate bine, evident.

7.Să pregătesc o cină ca un „date” pentru mine și pentru Alex – Am și râs când am scris date. Și mi-am și imaginat cum ar fi întalnirea asta: pregătesc masa, farfuriile frumos aranjate, servețelele împăturite ca la restaurant, lumânările parfumate ard ușor, paharul cu vin se aburește, iar muzica e în surdină. Noi ne îmbrăcăm festiv, mă aranjez ca pentru nuntă și vrem să ne așezăm la masă. [Plâns pe fundal. S-a trezit unul din ei.] Gata și întâlnirea!

8.Să lenevesc în hamac – Adică să dorm.

9.Să beau un ceai cald la lumina unui foc de tabără și să ma uit la stele împreună cu soțul meu 

10.Să comand o pizza și să ne uităm la un film – Cu n-șpe întreruperi, of course. 

Sursa foto: Pinterest

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*