Scrisoare pentru tine, Rază de Soare

adnana/ October 9, 2020/ Părți din mine/ 0 comments

Da, tu, Fabian. 

Dragul meu, 

Tu ești Raza noastră de Soare. 

În fiecare an, retrăiesc momentele venirii tale pe lume și, cu fiecare an care trece, sunt tot mai conștientă de minunea care s-a întâmplat atunci și care ne-a ajutat pe amândoi sa rămânem alături de fratele și tatăl tău. 

Nu o să uit niciodată fruntea ta moale, caldă și fină… Atât de fină, încât nu îi pot găsi termen de comparație din lumea asta a noastră, a pământenilor. 

Azi ai împlinit 2 ani. 

Mă uimești în fiecare zi cu empatia ta și cu felul inocent și heartmelting în care îți îmbrațișezi frățiorul sau pe noi atunci când ne vezi mai triști. 

Mă impresionezi ca înțelegi totul, ca nu accepți un refuz și ca știi sa arăți tot ceea ce vrei, chiar dacă nu vorbești prea bine. 

Fabian la 2 ani e foarte poznaș, pus într-una pe șotii și foarte ambițios. În plus, ești oglinda lui Filip. Fiecare gest al fratelui tău se regăsește și la tine. Dacă te rugăm să faci ceva, iar tu nu vrei, putem să dam și acatiste, că nu te clintești. În schimb, dacă Filip îți spune să faci ceva, percutezi imediat. 

El e Eroul tău. Și te duci sa îi oferi îmbrățișare, când eu îl cert pentru că nu te-a lăsat și pe tine să te joci lângă el. Sau că te-a împins. Pentru ca da, uneori fratele tău tânjește după atenția exclusivă de care s-a bucurat timp de 3 ani. Dar tot te iubește cu tot sufletul lui. Și știi și tu asta, o poți simți. 

Ești foarte amuzant atunci când îmi ceri luna de pe cer. Sau vreun avion. 

“A miaa” …A ta este, puiule. 

Sau când negociezi la orice și ceri “Di”. Adică doi. Doi biscuiți. Doua ture cu bicicleta. Di. Și arăți, de fapt, 1, cu cârnăciorul tău mic. 

Ești înnebunit după pisici sau căței și fiecare mâță din cartierul nostru cred ca te cunoaște.(și fuge) 🙂 

Când te superi, te încrunți, pui boticul și îți încrucișezi brațele. Și apoi fugi în dormitor și îmi trântești ușa în nas. Deja. La 15 ani, la ce ar trebui să mă aștept? 🙂 

Nu degeaba îți spun Raza de Soare. Pe lângă evidentul motiv ca parul tău e bălai și strălucitor ca razele soarelui. Parca soarele a știut cât de special ești si a picurat lumina în el. 

Ești Raza de Soare pentru că ai venit sa ne luminezi, să ne încălzești sufletele și să ne ajuți sa creștem în continuare. 

La mulți ani, suflet inocent și vesel! Te iubim! 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*