Povestea ‘SuperBlog’

Adnana/ September 16, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

Am aflat despre SuperBlog în urmă cu un an. Am descoperit că este o competiție a bloggerilor, iar anul acesta se află la cea de-a 25-a ediție. 

Anul trecut nu am avut curaj să deschid această carte. Mi-a fost teamă că voi scrie prost, că nu am mai făcut asta până acum, că nu voi avea timp, că mă voi încurca în brief-uri sau că mă voi face de râs. 

Anul acesta, m-am gândit: “Du-te-n bălării, frică!“. Eu pot să fac tot ce îmi propun! – Vedeți, își fac efectul citatele motivaționale pe care le citesc alături de băieții mei, zilnic. Am zis că fac asta pentru dezvoltarea stimei lor de sine. Dar, iată! Și stima mea de sine a început să își arate capul de sub covor. 

Nu vorbesc prostii, avem acest afiș lipit lângă oglindă! : )

Și pentru că POT să fac tot ce îmi propun, am pus mâna pe cartea prăfuită din biblioteca minții mele, am suflat praful de pe ea și am ales să o deschid. Abia aștept să văd ce mă așteaptă în paginile ei!


Ah, încă un motiv care m-a ambiționat să mă înscriu a fost faptul că, anul acesta, cuvântul în jurul căruia orbitează toate articolele este STORYTELLING. Adică, folosești o poveste pentru a îți transmite mesajul. 


Și dacă nici eu nu știu să povestesc… Vă amintiți cum eu v-am povestit (și voi ați râs copios) despre treburile fiziologice apărute în cele mai nepotrivite momente? Ei bine, trebuie să îmi iasă și mie un articol în care povestesc despre un produs, dacă ăsta despre toalete a avut asemenea efect la voi! : ) 
Dacă îți face cu ochiul și ție această competiție, poți afla cum să te înscrii de aici

superblog

Articol prin care anunț participarea blogului Toate pânzele sus la competiția SuperBlog

Surse foto: 

Arhiva personală

SuperBlog

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*