Persuasion – un film nereușit de pe Netflix

Adnana/ August 15, 2022/ Filme și desene animate/ 0 comments

Domnu’ Netflix, auziți, ciuciumenga încredere în topurile dumneavoastră de azi înainte.
Mi-am mai luat țeapă o dată, tot așa, cu ceva romance, dar am zis na, sunt eu bătrână, nu mai știu cu tineretul din ziua de azi.
M-am uitat la “Persuasion”. Este un film bazat pe romanul lui Jane Austen. Pe scurt, o fată care provine dintr-o familie bogată este convinsă să nu se mărite cu un băiat pe care îl iubea, dar care era sărac, iar aceasta decizie va fi regretul vieții ei.
Personajul principal a fost Dakota Johnson, care a jucat acceptabil. Când vorbea în monologurile ei. Dar când veneau fazele de corazon și de plâns…
Îl știti pe Joey, din Friends? N-aveți cum să nu-l știți, dacă mi-l amintesc până și eu, Dory, cu memoria scrântită.
Avea el un trick de actorie, în care cică se ciupea de picior cu o penseta pe care o ținea in buzunar, ca să îi vină să plângă pe scenă.
Așa cred ca a făcut si Dakota. Doar că, ea cred că e mai rezistentă la durere. De fapt, sigur a rămas cu sechele din 50 shades of Gray și a început să îi placă masochismul ăsta, de asta cred că nu i-a ieșit plânsul. Așa. Deci monologuri, bifat.
Băi, dar când apăreau amândoi, adică ea și căpitanul ei, marea dragoste din tinerețe cu care nu s-a măritat de gura familiei, erau… moartea pasiunii. Ce? Nu. E prea puțin spus. Erau… ca nuca în perete. Sec. Zbang și… nimic.
E mai mult sfârâit în tigaia pusă la încins cu focul stins, decât între ăștia doi. Nimic. Niet. M-au făcut să îmi doresc sa plece cu altul, numai să îmi curme suferința de a îi mai vedea în aceeași scenă. Tot așa, cred ca de la umbrele alea ale lu’ Gray i se trage. A fost așa sfârâită acolo, ca acum i s-a stricat cremenele.
La un moment dat, cade o fată cu capul de ciment. Deci dacă eu regizam filmul așa și vedeam scena aia, mă concediam singură și mă duceam să trag eu scena, aparent mă pricep la căzături din astea. Ar fi părut mai real.
Doamne… uite cum am pierdut eu două ore din viață, blestemând la fiecare scrânteală de scenă, dar neputând sa apăs, naibii, butonul roșu al telecomenzii.
Persuasion, big No! 😄
purple hearts
Citește și: Inimi purpurii - un alt film nereușit de pe Netflix
Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*