Nevoile miaunești au miros de iasomie cu Imperial Care White

Adnana/ November 4, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

O văd cum prepară o poțiune magică, cu tot felul de obiecte și licori pe care nu le recunosc. Pune o picătură albastră într-o sticlă mică, apoi o picătură roșie și bagă sticluța într-o chestie total necunoscută care începe să se învârtă și să scoată sunete care mă fac să îmi bag codița între lăbuțe și să fug într-un colț, să mă ascund.

Fir-ar! Miau, adică! Nici nu am unde să mă ascund în camera asta albă și luminată din toate părțile.

Unde Miaunezeu am ajuns în viața asta?

 În viața trecută, am fost motan de vrăjitoare. Bună, normal! Vrăjitoarele rele nu au motani, ci dragoni și vârcolaci. Îmi plăcea să mă dezmierd pe lângă rochia ei lungă și mov, în timp ce priveam curioasă la toate licorile pe care le crea, lângă ceaunul fierbinte.  Ea cutreiera pădurile, în căutarea leacurilor oferite de natură, aduna crenguțe, plante și ciuperci de toate felurile și de toate culorile… Unele miroseau miaau-delicios, altele miau-câhhh, dar oamenii veneau mereu la ea în căutarea leacului.

 

Vrăjitoarea mea avea suflet bun, știți că noi, pisicile, simțim energiile astea care izvorăsc din alte lumi. Pe lângă bunătate, iubea animalele foarte mult. Mă dezmierda mereu, mă scărpina fix acolo după ureche, unde îmi place mie, iar serile noastre erau miau-magice: în fața focului, ea stătea pe balansoar și citea vrăji și rețete de licori, iar eu mă cuibăream în poala ei. Singurul lucru care nu mi-a plăcut absolut deloc în viața aceea a fost că trebuia să ies afară pentru… știți voi. Nevoile miaunești desprecarenuvorbim și caremirosurât

Rudolf

Vara, mai era cum mai era. Că stăteam oricum pe afară toată ziua, alergând după gâze și veverițe. Dar iarna, când simțeam chestia aia albă și rece sub lăbuțe, înghețam tot, de nici nevoile miaunești nu mai voiau să iasă. Înghețau și ele, odată cu mine, pe cuvânt de motan!

Acum, în camera asta albă și prea luminată, nu văd niciun loc unde nevoile să își poată face de cap. Fir-ar! Miau, adică! Mă cam trece… iar doamna aceasta în halat alb, pare drăguță, dar e prea ocupată cu licorile ei. Sau ce o face acolo, că nu prea pare a fi vrăjitoare.

Încep să caut, fie ce-o fi. Nevoia e așa apăsătoare, că nici bâzâitul chestiei ăleia nu mă mai poate opri. Miros, caut, mă sucesc, mă învârt… nimic. Suntem doar eu și Doamna cu licori.

Trebuie să o fac să fie atentă! Mă duc la ușă și încep să miorlăi, dar nu așa, oricum. Un miorlăit din acela de îți rupe sufletul. Sunt bun la vocalize și la teatru. Și acum, nici măcar nu e așa mult teatru, la cum mă presează nevoile miaunești…

Ea tresare, își ridică privirea din sticluțele ei și mă vede în cea mai umilitoare stare, de nici eu nu mă mai recunosc. Cred că și mustățile mele se schimonosesc odată cu mine, iar ochii îmi sunt ieșiți din orbite… Miau, abia de mai rezist! 

– Vai, bietul de tine! Hai să îți arăt unde e litiera cu nisip pentru pisici

nevoile miaunești

Ce limbă vorbește Doamna cu licori? Nisip pentru pisici? Ce Miaunezeu e aia litieră?

Și mă ia în brațe (Ușor, doamnă, ușor, sunt sub presiune!) și îmi arată un fel de cutie, cu ceva alb în ea. Multe bobițe mici și albe.

Aaaa, ăsta cred că e nisip pentru litiera pisicii, cum zicea Doamna cu licori.

          Uite, frumușelule, aici poți să îți faci nevoile.

Miauleluiaaa! Dar poți, te rog, să te întorci cu spatele? Nu-mi place să mă expun chiar în halul ăsta. Sunt nevoile miaunești intime, nu poți să te uiți în ochii mei când… știți voi.

Cred că tot un soi de vrăjitoare e și ea, că mi-a citit gândurile și a plecat.

Miau… Dar ce plăcut se simte nisipul ăsta pentru pisici. E așa… fin. Mă apuc să sap, că deja e pe vine treaba. Sap, sap, sap, sap… Ia uite, nici praf nu face, ca pământul din pădurea unde mă duceam pentru nevoile mele.

 

Când, în sfârșit, îngerii pisici s-au auzit miorlăind pe fundal și am reușit să mă eliberez, am început să cercetez iar camera. 

nevoile miaunești
Sursa foto: Imperial Care White

Eram tare curios ce era cu nisipul ăsta pentru pisici. În explorarea mea, am dat peste o cutie care avea pe ea o pisică albă! Ce vrăjitorie mai e și asta? Cum a apărut pisica asta în cutie? O fi în cutie sau… e desenată? Ciudată lume am nimerit în viața asta. Și mai e și ultima…

I M P E R I A L... Imperial Care White - așternut igienic pentru pisici, testat și recomandat de Federația Națională Felinologică Română

Sunt un motan deștept, știu să citesc, normal! Știu și limbi străine! Nu mai văzusem în toate celelalte vieți anterioare așa ceva, dar presupun că viața asta o trăiesc în viitor sau ceva, că totul pare ciudat.

Deci acesta, Imperial Care White, din cutia cu pisică albă (care nu e înăuntru, că am verificat) este așternut igienic pentru pisici, adică nisip pentru pisici, cum spunea Doamna cu licori. 

Îmi place mult… Nu ar trebui să vă spun, că doar sunt nevoile miaunești caremirosurât, dar pe cuvânt de motan, dacă am simțit vreun miros urât! Și eu eman mirosuri puternice, dacă înțelegeți ce vreau să spun… Ba, dimpotrivă, miroase a flori! Cred că tot biluțele astea albe sunt de vină că nu mai miroase urât! Or avea ceva magie prin ele… Doamna cu licori poate se ocupă cu magie din asta, pentru pisici?…

Ia să văd eu ce mai zice pe cutie! Punctul forte al așternutului igienic pentru pisici Imperial Care White este formula de control maxim a mirosurilor, care dezodorizează bulgării formați, transformând mirosul neplăcut al acestora într-o aromă agreabilă de iasomie.

Da! Știam eu că îmi e cunoscut mirosul. Iasomie! E Miaufantastic!

Nu mai sap până mă dor lăbuțele, nu mai strănut de la praful făcut în săpături și miroase a iasomie!

nevoile miaunești
Sursa foto: Imperial Care White

Tot nu știu eu unde am ajuns în ultima mea viață, dar am descoperit o super chestie și asta mă face super fericit! Ia să văd, pe unde o mai fi Doamna cu licori…?

Clar citește gânduri, că a și apărut, în secunda în care am vrut să o caut! E tot un soi de vrăjitoare…

          Rudolf, scumpule, astăzi o să îți cunoști familia!  Un cuplu cu doi băieței foarte simpatici te vor adopta și îți vor arăta noua ta căsuță!

Deci, eu sunt Rudolf. Îmi place, deși parcă era și un ren cu numele acesta… Și… Familie? Hai, că lucrurile devin din ce în ce mai bune! Aaa, dar stai, stai, stai, nu mă trimite acolo fără nisipul ăsta fin și frumos mirositor, da?

Și m-am repezit către cutia cu pisică albă, încercând să mă bag în ea. Abia ce am descoperit minunăția asta de nisip fără praf pentru pisici, nu poți să mă lași fără mirosul de iasomie!

Cititoarea-de-gânduri mi-a zis, râzând:

          Desigur, dragule! Imperial Care White vine cu tine. Și la noua ta casă vei avea tot nisip din bentonită naturală, care nu generează praf și care are o putere mare de absorbție! Noua ta familie nu va întâmpina probleme privind curățarea litierei, granulația extra-fină a bentonitei asigură o eficiență maximă din punct de vedere al consumului!

Miauleluia! Mi s-or fi terminat viețile și am ajuns în Raiul pisicilor? … 

Sursa foto: Imperial Care White

Surse foto:

  • Imperial Care White
  • Canva
  • Arhivă personală

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 13 a concursului SuperBlog 2022. 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*