Economisești bani și primești bonus speranță, cu CashClub

Adnana/ November 7, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

-Mami, am nevoie de 20 lei la școală, pentru caietul auxiliar. 

-Iubire, a venit factura la gaz. Și cea la curent.

-Mami, mâine trebuie să duc banii pentru excursie. 

-Nu uita să bagi benzină! 

Grijile se adunau pe umerii ei, una câte una, ca o haină groasă și grea, încât simțea că se prăbușește, cu fiecare cheltuială care apărea, până când, într-o zi, greutatea o va strivi. 

De fapt, îi va strivi sufletul și toată speranța. Speranța la o viață mai bună, la un somn fără coșmaruri, la o șansă de a le oferi copiilor tot ce au nevoie. 

O sufoca gândul că, într-o zi, va trebui să spună: “Îmi pare rău, mami, dar azi nu ne ajung banii.” 

 

Era o femeie deșteaptă, care încerca din răsputeri să fie o mamă bună, o soție înțelegătoare, o angajată apreciată și o femeie mulțumită cu ea însăși. Și reușea, de cele mai multe ori. În celelalte dăți grijile o apăsau și se adunau, așa cum se adună hainele pe scaunul acela din dormitor, știți voi – scaunul cu haine prea curate pentru a fi spălate, dar prea murdare pentru a fi puse în șifonier. Și scaunul scârțâia și făcea vârf, iar ea se făcea din ce în ce mai mică și mai aplecată. 

 

Munceau mult, atât ea, cât și soțul ei, de cele mai multe ori și noaptea, pentru că încercau să nu piardă din timpul petrecut cu cei doi băieți ai lor. Nevoile financiare erau importante, dar cele emoționale le depășeau. Momentele alături de copii nu se întorc. “Sunt mici doar o dată”, spune o vorbă, care pe ea o bântuia și o făcea să se simtă vinovată de fiecare dată când deschidea laptopul că să lucreze și de acasă. 

 

Trebuia să găsească o soluție de economisire a banilor.

A deschis mailul într-una din zile și a găsit o invitație către platforma CashClub, trimisă de către prietena ei cea mai bună.

cashback

A sunat-o, iar aceasta i-a povestit despre cum a început ea sa facă #smartshopping. Adică, să cumpere online, dar să economisească, în același timp. Se mai numește și cashback

 

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că primești înapoi o parte din bani atunci când faci cumpărături online. 

În mintea ei începeau sa se lege tot felul de idei, bune și luminoase, care topeau pesimismul și întunericul din gândurile ei. 

 

Chiar exista o asemenea platforma de cashback?

Da! 

CashClub este o platformă de cashback, prin care poți economisi în timp ce cheltuiești!

Voia să afle mai multe, bineînțeles. În sfârșit umerii ei puteau începe să piardă din grijile adunate. 

Cum funcționează platforma CashClub?

Instalezi o extensie de browser sau o aplicație cashback gratuită pe mobil și faci cumpărături online, la fel cum făceai până acum. Datorită acestei extensii sau a aplicației, primești un procent înapoi din valoarea cumpărăturilor.

Ce trebuie să faci?

PASUL 1. 

Îți faci cont pe cashclub.ro, descarci extensia și o instalezi. 

PASUL 2. 

Cauți magazinele partenere care te interesează. 

Din cele 800 de magazine partenere, putea să le cumpere băieților jucării, cărți sau articole sportive din magazinele pe care le frecventa deja. Putea să își mai ia și ea ceva de îmbrăcat, mai ales dacă economisea, făcând asta. Și economisea mult, căci a descoperit și secțiunea Cupoane de reducere, cu coduri de reducere sortate în funcție de zona de interes. 

PASUL 3.

Compari prețurile. 

Ce bine că putea să facă și asta! Era epuizant să intre pe mai multe site-uri și nici nu avea prea mult timp să caute. Economisea deci, și timp, pe lângă bani! 

Și-a instalat extensia pe browser-ul laptopului, apoi și-a descărcat aplicația din Google Play. Amândouă au fost GRATIS. 

Apoi a făcut prima comandă online. Ce credeți că a cumpărat?

Nu și-a cumpărat nimic. A făcut o rezervare pentru o cabană la munte, unde aveau să se încarce cu natură, cu amintiri și cu recunoștință. Își doreau să meargă undeva de multă vreme, dar grija banilor o oprise de fiecare dată. A fost surprinsă să vadă că primise deja 30 lei în contul CashClub, pe lângă procentul de cashback. Ce era cu acei bani?

Îi sună telefonul. Era prietena ei, care îi mulțumea că a efectuat prima tranzacție folosind aplicația, pentru că primise și ea 30 lei. Cum așa?

 

Au primit amândouă câte 30 de lei, deoarece cei de la CashClub au programul REFERRAL. Prietena ei, cea de la care aflase despre acest concept, îi trimisese invitația în platformă, iar ea a acceptat și și-a făcut contul. După ce a efectuat prima tranzacție, fiecare dintre ele a primit cadou. 

Bineînțeles că grijile nu îi lăsau umerii ușori prea mult timp, dar acum, avea mereu o luminiță de speranță de fiecare dată când cumpăra ceva online. Cheltuielile erau mai mici, căci ușor-ușor se adunau procentele de cashback în contul ei. Știți ce culoare avea luminița ei de speranță? Era verde, era CashClub

CashClub

surse foto:

  • CashClub
  • Canva

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 14 a concursului SuperBlog 2022.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*