Încă un an în cufărul amintirilor. Ai ajuns la 3, Rază de Soare…

Adnana/ October 8, 2021/ Părți din mine/ 0 comments

Doamne…A mai trecut 1 an. Un an care a fost luat pe sus de vânt și dus în neant. Ba nu, în cufărul amintirilor. În cufărul unde se adună pe rând, unul câte unul, anii care ne poartă prin această călătorie numită viață.

În cufărul tău, micuțule, e cel de-al treilea an pe care vântul l-a purtat. Un an în care ai devenit un băiețel independent, ambițios și al naibii de încăpățânat.

Un an în care ești cu un pas mai aproape de a fi băiat mare. Și ești cu un pas mai departe de brațele mele. Dar asta trebuie să faci, dragul meu!

Pentru că fiecare pas din viața ta, fiecare an, te va duce tot mai aproape de propria-ți poveste, chiar dacă asta înseamnă mai departe de brațele mele. Pentru că asta nu mai contează. Brațele mele vor fi mereu acolo când ai nevoie. Și tu știi asta. Și mai știi și că indiferent cât de mare ai fi, vei rămâne în sufletul meu. Așa că, poartă-ți pașii către tine!

La 3 ani, micuță Rază de Soare ești bun, ești iubitor și ești prietenos. Ești la fel de empatic și mă pupi atunci când mă lovesc. Îi iei apărarea fratelui tău atunci când face vreo prostie și îmi spui să îl las în pace pe frățiorul tău.

Ai început grădinița. Și, deși erai nerăbdător și dornic, să fii singur într-o încăpere nouă, cu o doamnă necunoscută, te-a speriat. E normal. Și eu m-aș speria. Dar tu ești puternic și curajos și ai trecut repede peste asta. Și, mai presus de toate, l-ai avut pe fratele tău cu tine. Așa că, la 3 anișori, ești deja la Grupa Mare, cot la cot cu fratele tău. Împreună, o echipă, să vă sprijiniți reciproc în această nouă etapă pentru amândoi. : )

Îți plac Peppa Pig și Spiderman. Imaginația ta e un câmp plin de culoare și, în fiecare clipă, tu îi mai adaugi câte un strop.

Anul acesta ai învățat să mergi pe bicicletă fără roți ajutătoare! Bravo! Știi multe, micuțule, și mă uimești în fiecare zi! Fii mândru de tine, acum și întotdeauna!

Îți doresc să îți păstrezi inocența, dar și îndârjirea de a face totul cum vrei tu!

Îți doresc ca sclipirea din ochii tăi verzi-albăstrui să fie mereu la fel de vie.

Îți doresc să fii tu, mereu!  

Share this Post

Leave a Reply