Gânduri la ceas de seară

Adnana/ March 28, 2020/ Părți din mine/ 0 comments

Acum, mai mult ca niciodată, apreciez ceea ce am din tot sufletul. Acum, când lumea din jurul meu se schimbă, când viitorul copiilor mei se schimbă, când Eu mă schimb și intru în modulul de defense, știu că ceea ce am acum este TOT ce mi-am dorit vreodată.

Ce am acum? Am doi copii pentru care aș face orice. Așa simte orice mamă, știu. Absolut ORICE. Mi-aș vinde sufletul fără să clipesc dacă i-aș ajuta făcând asta. Aș încălca orice lege, aș sparge bariere, le-aș da ultima gură de apă și ultima înghițitură de pâine. E de prisos să spun cât de mult îi iubesc. Și tocmai de aceea, acum, mai mult ca niciodată, mă rog în fiecare seară să fie sănătoși și să fie feriți de nenorocirile care ne înconjoară.

Dar copiii nu sunt singurii pentru care aș străbate deșertul pe jos. Aș muri dacă i s-ar întâmpla ceva și LUI.

El, cel care a adus în viața mea echilibrul, fericirea în forma ei cea mai simplă și care, mai presus de toate, mi i-a adus pe ei, pe copii.

El, cel care m-a întors către mine însămi și care a avut încredere în mine că voi fi sufletul de care avea nevoie.

El, cel care mă liniștește în toată nesiguranța de acum. Și mă face să râd în fiecare zi.

El, un tată iubitor și implicat, un model pentru baieții lui.

El, cel pe care Universul mi l-a trimis și pe al cărui umăr vreau să îmi odihnesc tâmpla albită de timp. Vreau să râdem până ne sare placa din gură, să ne luptăm în bastoane și să facem concurs care are cele mai multe pastile de luat.

Vreau să cred că va fi bine. Că parinții noștri vor fi bine.
La fel și frații, surorile sau bunicii. Vreau să cred că omenirea mai merită o șansă la o viață frumoasă. Vreau să cred că ceea ce se întâmplă ne va face să apreciem mai mult ceea ce avem, fie ea familie, părinți sau pâine. Fie ea pădure, mare sau…aer.

De aceea, acum, mai mult ca niciodată, apreciez și mă bucur de ceea ce am.

Share this Post

Leave a Reply