Friends – The Reunion 2021. Cum a fost și cum s-a simțit

adnana/ May 30, 2021/ Despre viață/ 0 comments

E 2 noaptea și tocmai ce am terminat de văzut Friends – The reunion. Știu că o să regret asta de dimineață. Și o să regret dublu că acum stau să scriu, în loc să îmi culc neuronii și așa leșinați.

Dar trebuie să scriu la cald.

Pentru cei cărora nu le place acest serial sau poate nu au auzit de el până acum, mă scuzați, o să vă pară că aberez și că am luat-o razna. Dar nu e așa, pe cuvânt. 

Serialul Friends e parte din tinerețea mea. Oh, Doamne, cum sună! Zici că sunt mamaie care ne povestea cum se făceau horele în sat, duminica.

Nu știu cum altfel să descriu acea perioadă a vieții mele. Perioadă care, de fapt, e surprinsă în serial.

Nu mai ești un adolescent. Dar nu ești nici adult. Sunt exact anii dintre. Când viața pare serioasă, dar încă mai poți amâna grijile alea. E exact perioada în care, asa cum spune și Marta Kauffman, co-producatoarea serialului, prietenii îți sunt familie. Sunt anii dinaintea întemeierii propriei tale familii.

În seara asta, în cele 100 de minute, am putut să îmi simt mai bine emoțiile. Simțeam cum la mansarda mea, la consola de control, exact ca în Inside Out, stau cot la cot Tristețe și Bucurie. Iar ochii mei nu au făcut față. Am râs cu lacrimi. Și am plâns. Mi le și imaginam cum stau ele îmbrățișate cu coatele apăsând alandala butoanele din capul meu.

A fost uimitor să văd cum tinerii au devenit adulți, să văd cum viața și-a așternut anii deasupra lor.

A fost uimitor să văd cum s-au simțit cei 10 ani de filmări pentru actori, să văd lucrurile și din perspectiva lor, nu doar din cea de privitor al serialului. 

Friends este serialul pe care l-aș vedea de 100 de ori și tot aș râde.

Trebuie să recunosc că cel mai mult mi-a plăcut de Matt LeBlanc. Deși în serial îmi plăcea Ross. Matt părea cel mai sincer. Și părea ca acei ani au fost, pentru el, cei mai frumoși. Amuzant, plin de emoții și de amintiri despre diferite episoade, Matt a fost cel care mi s-a părut că a savurat cel mai mult această reuniune.

Am fost surprinsă să aflu și de faptul că Jennifer Aniston (Rachel) și David Schwimmer (Ross) au fost îndrăgostiți unul de celălalt și în afara platoului de filmare. Ce poveste s-ar fi croșetat în Friends dacă cei doi își urmau inimile? Who knows…

M-am reîndrăgostit de Lisa Kudrow. Și am văzut-o pe Phoebe din ea, aducându-mi încă o dată aminte că a fi diferit nu e un lucru rău, dimpotrivă. Smelly Cat e atât de mișto! : ) 

Am savurat cu sufletul această reuniune, iar gândul cu care am rămas în urma lui e că fiecare etapă a vieții trebuie trăită la timpul ei. Nu trebuie grăbită, dar nici trăită după ce i-a trecut momentul…Viața are felul ei misterios, sinuos și uneori dificil. Dar trebuie să fii cât mai prezent în fiecare Acum.

 

Mulțumesc, Friends! You’ve been there for me…

I’ll be there for you

(When the rain starts to pour)

I’ll be there for you

(Like I’ve been there before)

I’ll be there for you

(‘Cause you’re there for me too)


Nu-i așa că ați citit cântând? : ) 

Vă invit să dați Like paginii de Facebook a blog-ului sau sa
va abonați la canalul de Youtube!

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*