10 Filme și desene animate de văzut în perioada Paștelui

Adnana/ April 16, 2020/ Filme și desene animate/ 0 comments

Zilele acestea, pe lângă joculețe de familie, poze, mâncat dulciuri și distracție, putem să vedem și un film numai bun pentru această perioadă. V-am pregătit o listă de filme cu iepurași la care să vă uitați în timp ce savurați o felie delicioasă de cozonac. 

filme cu iepurași Peter Iepurasul

*Iepurașul Peter

Peter Rabbit” este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

filme cu iepurași hop top

*Hop Țop

Hop Top este povestea lui Fred O'Hare, un ratat incapabil să își găsească un loc de muncă, pe care părinții l-au dat afară din casă și care s-a refugiat temporar în locuința surorii sale Samantha. Într-o seară în care se întoarcea cu automobilul spre casă, imprudentul Fred îl accidentează pe Iepurașul de Paște și îi fracturează acestuia un picior, fiind forțat să își adapostească victima în locuința Samanthei în perioada de convalescență. Samantha îl îngrijește cu devotament pe iepurașul rănit, chiar dacă acesta nu este chiar cel mai comod și ușor de mulțumit musafir, în vreme ce fratele ei Fred trebuie să se antreneze pentru a prelua atribuțiile Iepurașului de Paști, a cărui misiune este să ascundă ouă de ciocolată prin casele oamenilor. Întrucât iepurele nu mai poate să alerge și să țopăie din cauza piciorului fracturat, Fred și Samantha sunt nevoiti să facă echipă cu el pentru a salva sărbătorile, pe parcursul desfășurării evenimentelor, atât bărbatul, cât și iepurașul desăvârsâșindu-și procesul de maturizare.

filme cu iepurași winnie the pooh o primavara cu roo

*Winnie the Pooh – O primăvară cu Roo

Porniți pe potecuța din Pădurea Celor O Sută de Stejari, pentru a urmări un nou film de lung metraj cu Winnie de Pluș și prietenii lui! Trăiți alături de ei această aventură spectaculoasă de primăvară, care se bucură de farmecul acestui anotimp și sărbătorește adevăratul înțeles al prieteniei. E cea mai frumoasă zi de primăvară care a existat vreodată!

Citește și: Semnificația Paștelui pe înțelesul copiilor
filme cu iepurași scoala iepurasilor

*Școala Iepurașilor. Păzitorii Oului de Aur

Max, un iepure de oraş ajunge din întâmplare într-o şcoală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paşte. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

filme cu iepurași rise of the guardians

*5 Eroi de legendă (Rise of the Guardians)

Cinci eroi de legendă este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieșite din comun. Când lumea e amenințată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-și unească forțele pentru prima dată ca să protejeze speranțele, credința și imaginația copiilor din toată lumea.

Citește și: Cărți despre Paște și Iepuraș
filme cu iepurași yogi the easter bear

*Yogi, Ursul de Paști (Yogi, The Easter Bear)

Ursul care este "mai deștept decât majoritatea" încântă din nou toată familia în această comedie. În acest film, doi tâlhari decid să oprească Paștele, răpindu-l pe Iepuraș. Ursul Yogi și prietenul lui cel mai bun, Boo-Boo, află de acest complot și încearcă, în felul lor, să remedieze situația. Dar aceștia trebuie să lucreze repede, altfel, pădurarul Smith îl va trimite pe Yogi într-un circ în Siberia.

Vizionare plăcută! Sper că v-a plăcut această listă de filme cu iepurași și desene animate perfecte pentru perioada Paștelui!

Vă invit să dați Like paginii de Facebook a blog-ului sau sa
va abonați la canalul de Youtube!

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*