Cadouri promoționale care cresc încrederea în sine

Adnana/ November 16, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

M-am apucat sârguincios de curățenia de toamnă sau cum se mai spune acum declutter. Da, am început să arunc una-alta, că debaraua e plină ochi și orice încercare de a extrage ceva de acolo se poate încheia tragic – cu mine îngropată în cutii și cutiuțe.

Așadar, pe principiul una pentru mine – una pentru tine, am început să sortez cutiile. Pe unele le-am aranjat în funcție de sezon, câteva le-am pus deoparte ca să le donez, iar marea majoritate am constatat că ocupau spațiul degeaba pentru că nu îmi mai erau de niciun folos.

Cutii în stânga, cutii în dreapta, cutii în cap și cutii sub picioare. Găsesc, la un moment dat, una care zăngănea și era destul de grea. Mi s-a activat bucuria descoperirii și am deschis-o repede, de parcă deschideam cadoul primit sub brad în dimineața de Crăciun. Ce crezi că am găsit în ea?

PIXURI! O tonă de pixuri, de toate felurile, culorile, mărimile și modelele. Aș fi putut să jur că tot departamentul de birotică de la supermarket era mutat la mine în debara. Dar nu erau orice pixuri. Erau cadouri promoționale. Un scrisuleț aici, un ditamai logo-ul acolo, ba chiar, unele aveau agățate de ele și câte un breloc.

„Frate, ce lipsă de inspirație!” mă gândeam eu. Trăim în vremuri în care respirăm publicitate, iar tot ce au putut scoate din străfundul creativității aceste zeci de companii au fost… pixuri. Ce nașpa!

today advertising

Eh… fix așa cred și cei de la Today Advertising, agenția de publicitate care vorbește de peste 15 ani limba cadourilor promoționale. Ei îndeamnă antreprenorii să devină parte a comunității lor de SuperEroi și să salveze lumea de cadourile promoționale nașpa.

Ce tare! 

Comunitatea de Supereroi Today Advertising salvează lumea de niște cadouri promoționale nașpa!

Dacă eu aș fi antreprenor, aș vrea să fiu SuperErou, serios! Așa că, am intrat să văd ce idei au cei de la Today Advertising. Și uite așa, m-a trăsnit creativitatea și pe mine!

Dacă aș vrea să ofer promoționale, mi-ar plăcea ca acestea să vină la pachet și cu ceva emoție, cu un mesaj sau cu un zâmbet. Un pix… mă lasă rece. Bocnă, chiar.

Ideea mi-a venit văzând pelerina cu SuperEroi din categoria Copii & Jocuri, pe care a început să o fluture vântul imaginației mele și m-am gândit cât de tare ar fi să îți crești încrederea în tine cu ajutorul unei pelerine. 

cadouri promoționale
Sursa foto: Today Advertising

Să îți spun ceva: Amy Cuddy este un psiholog, care vorbește despre Poziția Puterii. Ai auzit de ea? Poziția Puterii înseamnă ca zilnic, timp de două minute, să adopți o poziție corporală de putere: îți îndrepți spatele, ridici bărbia, depărtezi puțin picioarele și pui mâinile în șold.  

De ce este important acest
exercițiu?

Deoarece acesta are scopul de a îți crește încrederea în tine, de a îți da o stare de bine și de a scădea nivelul de cortizol (hormonul stresului).  Da! Aș vrea ca angajații mei să fie mai puțin stresați!

Imaginează-ți că ți-ai pune pelerina, pe care găsești și mesajul: Încarcă-te cu două minute de superputere!  Și faci exercițiul Poziției de putere. Cât de SuperErou te-ai simți?

Iar pentru cei care sunt părinți, ai mai atinge o coardă. Pentru că pelerina poate fi colorată
chiar de către copiii lor. Chiar de către cei pentru care ei sunt SuperEroi și SuperEroine în fiecare zi a vieții lor. 

Eu cred că ar fi niște cadouri promoționale faine, greu de uitat, dar, cel mai important, care ar face diferența. Care ar schimba mindset-ul angajaților mei.

Și nu numai că mi-ar plăcea să ofer acest cadou promoțional, dar mi-ar plăcea enorm să îl și
primesc. Eu cred în limbajul corpului, iar această poziție îți spune atât ție însuți, cât și celor din jurul tău că ești sigur pe tine și pe reușita ta. 

Today Advertising au o multitudine de metode de personalizare: de la Serigrafie, la Print Digital și până la Broderie. Pot folosi Transferul termic, dar și Gravura laser.

Știi ce mi-ar mai plăcea să primesc?

Un panou iluminat, pe care să am în fiecare zi câte o afirmație pozitivă.

cadouri promoționale
Sursa foto: Today Advertising

Afirmațiile pozitive sunt propoziții simple, pe care le repeți zilnic și cu ajutorul cărora îți poți reprograma subconștientul. Puterea creierului de a se adapta se numește neuroplasticitate și se referă la schimbările cerebrale care pot apărea ca rezultat al interacțiunii noastre cu mediul înconjurător. Afirmațiile pozitive stimulează acest proces și astfel putem adopta o gândire pozitivă, cu rol în creșterea încrederii în noi.

În funcție de momentul zilei, rostirea acestei afirmații îți poate schimba starea și te poate
ajuta să te relaxezi ori să îți iei porția de încredere fix înainte de discuția cu acel client important al companiei.

Panoul acesta iluminat îl poți pune pe birou sau chiar acasă și îl găsești la Today Advertising, la categoria Casă & Grădină

Și iată cum două idei super simple pot schimba un obiect banal, transformându-l într-un obiect puternic, ce ajunge la sufletul celui căruia i-l oferi. Și nu numai la suflet, ci și la minte. Cadouri promoționale pentru minte.

Poți face declutter și în propria minte, nu doar în debara. Dă deoparte stresul și anxietatea și poți deveni un om încrezător în sine, cu o gândire pozitivă și o stare emoțională bună. Și când te gândești că totul poate să plece de la niște cadouri promoționale WOW… 

Surse foto:

  • Today Advertising
  • Canva (colaj)

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 18 a concursului SuperBlog 2022. 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*