O casă pentru El și Ea

Adnana/ March 14, 2023/ SuperBlog/ 1 comments

Cum să îți spun? Când un El și o Ea își dau seama că El este dreptul, iar Ea stângul și că împreună își vor crea propria potecă prin labirintul vieții, nu poți decât să îți imaginezi cum se va croșeta povestea lor. 

Eu pot să îți spun doar că o să găsești și tu ceva folositor aici, mai ales dacă visezi să te muți la casă. Și nu orice casă. Că poate una are geamurile prea mari, iar alta nu are suficiente. Că poate una are prea multă curte, iar alta deloc. Nu, nu. Dacă visezi să te muți în casa pe care ți-o imaginezi, poți să găsești ce ai nevoie chiar aici:

casă de la vindem ieftin
Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Dar să nu ne grăbim. Hai să aflăm povestea lor!

Ei sunt puțin mai în vârstă decât erai tu când te-ai căsătorit.

El este înalt, brunet și cu ochii ageri. Este tot timpul îmbrăcat la patru ace, costumul lui e călcat impecabil și nicio șuviță din păr nu îndrăznește să plece de la locul ei. Lucrează într-o multinațională și se dedică trup și suflet job-ului său. Vrea să aibă o carieră deja matură până în momentul în care în viața lor va apărea un copil.

Ea este redactor la o editură foarte renumită și iubește cărțile. Are părul de culoarea mierii, iar ochii ei căprui sunt încadrați de o pereche de ochelari cu lentile mici și rotunde, cu ramă multicoloră.

Stângul și dreptul. Pe cât de diferiți, pe atât de potriviți împreună.

S-au cunoscut într-o seară în parc, când amândoi ieșiseră să își plimbe cățeii. El o scosese pe Luna, o femelă husky cu privire de gheață, iar Ea, pe Freddy, un câine lup cu o inimă jucăușă, pe măsura staturii lui impunătoare. 

Exact ca într-un film siropos, cățeii s-au împrietenit, iar între ei s-a aprins scânteia unui pui de iubire.

Amândoi stătuseră în chirie până atunci și tot separat au stat și după aceea, pentru că o garsonieră este și așa destul de neîncăpătoare pentru un câine. Doi deja ar fi fost prea mulți. 

Firul s-a țesut repede între ei, așa se întâmplă când îți întâlnești sufletul pereche. Nu ai nevoie de mult timp să îți dai seama că până atunci doar ai șchiopătat prin iubire, fără să realizezi că îți lipsește un stâng. Sau un drept.

Și așa ajungem în miezul poveștii. În mijlocul căutărilor, de fapt, pentru că acolo sunt ei acum: își caută o casă care să aibă curte mare, unde câinii să aibă loc să alerge și să se joace într-o zonă special creată pentru ei de un specialist în amenajări exterioare, iar restul grădinii să fie frumos încadrată de flori parfumate și colorate. Precum rama ochelarilor ei.

O casă cu terasă încăpătoare, unde să se odihnească niște fotolii din nuiele și o măsuță făcută dintr-o buturugă și care să aibă ieșire la locul de joacă ce va lua naștere odată cu puiul lor. În viitor. 

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Norocul lor a fost că au aflat de la un prieten despre Depozitul Virtual, singura franciză de materiale de construcții din România, pentru că aceste căutări erau ca o sugativă. Cum este absorbită cerneala, așa era absorbită și energia lor, încercând să găsească teren, materiale de construcții, arhitecți și toate cele necesare.

Să construiești o casă necesită timp, mult timp. Și de unde să dai când nici măcar nu ai suficient? Când paharul tău cu timp rămâne gol înainte de a se termina ziua?

Depozitul Virtual aparține Casei de comenzi Vindem-Ieftin.ro și acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții. Doar că Depozitul Virtual adaugă o picătură de timp în paharul tău. Pentru că tu nu mai alergi după materiale din depozit în depozit, ci discuți telefonic sau prin comenzi online cu un consultant cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Asta e tot. 

Se pare că El și Ea tocmai ce au mai câștigat niște momente pentru visarea cu ochii deschiși. Sau visarea cu ochii în laptop, uitându-se la mobilier pe Vindem-Ieftin.ro. Vezi detalii.

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Când au ajuns la șantierul unde echipa de constructori începuse deja treaba, au rămas fără cuvinte. Paleți întregi cu materiale, saci și tencuieli, izolații și țevi pentru instalații. Nici măcar nu știau utilitatea fiecărui sac cu adeziv, darămite să fi mers în depozit să îl cumpere chiar ei. Depozitul Virtual chiar i-a ajutat să facă un pas mai aproape de casa pe care o visau și în care își imaginau că își vor crește copiii.

Ți-am zis că și tu poți găsi inspirație aici, mai ales dacă te regăsești în povestea lor.

Și nu trebuie să fie un început al poveștii de iubire sau al căsniciei. Poate fi o casă dintr-un vis pe care l-ați copt amândoi vreme de mai mulți ani, iar acum, în sfârșit, îl puteți scoate din cuptor. Pentru că acum aveți timp să visați și să vă organizați, fără stresul de a căuta cele mai potrivite materiale. Pentru că acum Depozitul Virtual adaugă o picătură de timp și în paharul vostru. Și ghici ce? Adaugă și o picătură de economie în buzunarul vostru, pentru că nu veți mai plăti în plus manipulările de stoc, transportul și comisioanele meșterilor.

El și Ea. Tu și Ea. Tu și El. Și Vindem-Ieftin.ro. Iar povestea se poate construi în continuare…

Surse foto&video:

  • Vindem-Ieftin.ro
  • Canva
  • Unsplash
  • Pixabay

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 3 a concursului Spring SuperBlog 2023.

Share this Post

1 Comment

  1. Pingback: Proba 3. Depozit Virtual, singura franciză de materiale de construcții din România

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*
*