Noi doi. Capitolul 7

adnana/ May 11, 2021/ Părți din mine/ 1 comments

Am mai adăugat un capitol poveștii noastre.  Capitolul 7. La fel de frumos, vijelios și plin.  Am cunoscut împreună noi temeri, noi griji, dar și noi bucurii și zâmbete.

Uitându-mă pe paginile acestui capitol nu pot să nu observ că ne-am unit mai mult. Ne-am întărit mai mult. Unul pe celălalt, dar și unul pentru celălalt.

Se spune că pe măsură ce trec anii, rutina și faptul că nu mai ai lucruri noi, pe care să le descoperi la partener, își pun o amprentă negativă asupra relației.

Eu nu sunt de acord. Pentru că timpul ne schimbă fără să ne dăm seama. Deci întotdeauna vom avea o părticică ce așteaptă să fie descoperită. Chiar și de către noi înșine, nu doar de partener.

Fiecare capitol din povestea noastră a fost scris cu o parte diferită a sufletului nostru.

Întâi a fost sufletul Îndrăgostit. A urmat capitolul Noi doi. Apoi sufletul a prins aripi și a devenit Părinte. Iar apoi, Părinte de doi.

Dar fiecare an e diferit. Pentru că în fiecare an copiii cresc. Ei se schimbă. Noi ne schimbăm.

Viața în familie nu poate fi plictisitoare. Niciodată.

Iar viața de cuplu…ei bine, viața de cuplu e o provocare la fel de mare. 

Citește și: Viața de cuplu. Înainte și după copii

Eu am demonii mei. Dar tu mă ajuți să îi înfrâng. Tu ai demonii tăi. Iar eu te ajut să îi învingi. Pentru că asta ne face atât de puternici. Faptul că suntem noi doi împotriva temerilor, a rănilor vechi și a emoțiilor puternice care ne cuprind uneori.
Și cred că acesta e secretul fiecărui cuplu puternic. Atunci când unul se îneacă, celălalt e colacul de salvare. Atunci când unul nu știe încotro să meargă, celălalt îl sprijină.

Acesta e secretul. Și faptul că sufletele vă dansează pe aceeași muzică. Da, poate e prea poetic spus. Dar eu în asta cred. Și sper ca și băieții noștri să își găsească notele și acordurile pe care să îi poarte viața alături de sufletele lor pereche.

Iar pentru noi doi, tot ce pot să îmi mai doresc e ca timpul să fie blând cu noi. Să ne dea timp și ochi să vedem cât mai multe din povestea aceasta numită “Viața noastră” și să ne lase să scriem împreună ultimele pagini, atunci când cerneala va începe să se usuce… 

Citește și: Scrisoare către soțul meu

Poți încerca și:

Mami pe tocuri: Nunta visurilor noastre actualizate la realitate

Share this Post

1 Comment

  1. Pingback: cum să o ceri de nevastă în 3 pași simpli Cum spui DA! când știi că te cere

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*