Cum să o ceri de nevastă în 3 pași simpli. Cum să spui DA când știi că te cere

Adnana/ June 10, 2021/ Părți din mine/ 0 comments

Nu știu dacă v-am spus până acum povestea logodnei noastre, dar va promit ca e amuzantă, nebunească și romantică.

Și nu v-o spun așa oricum, ci o transform într-un ghid de cerere în căsătorie, care nu va da greș și va avea ca răspuns mult doritul Da!

Așadar, să începem cu câteva întrebări de control:

O iubești și nu îți imaginezi viața altfel decât alături de ea?

Dacă răspunsul e DA, treci la următoarea întrebare. Dacă răspunsul e NU, du-te de aici că mai ai de trăit viața de burlac! 

De cât timp sunteți împreună? Simți că o cunoști?

O lună? E de ajuns, zic! 

Sunteți nedespărțiți și totuși nu vă plictisiți unul de celălalt?

Dacă răspunsul e DA, treci la următorul nivel. Dacă răspunsul e NU, du-te de aici că mai ai de trăit viața de burlac! 

Citește și: Viața de cuplu. Înainte și după copii

Cum să o ceri de nevastă în 3 pași simpli

Pasul 1. Cu o săptămână înainte comportă-te ciudat! Fii agitat, aleargă ca o găină fără cap încolo și încoace, întreab-o tot felul de lucruri. Spune-i tot felul de povești despre tine care ar putea să o sperie. Sperie-te singur gândindu-te la cum o să fie viața cu nevastă și copii! Adio, burlăcie?! 

Pasul 2. Dacă a trecut testul și încă e lângă tine, iar tu ți-ai mai venit puțin în fire, trecem la următorul nivel. Complotează cu sora și prietenii ei pentru a îi organiza o cerere în căsătorie super romantică. Asigură-te că îi alegi pe cei mai trăsniți prieteni pentru ca totul să iasă bine. De exemplu, șampania să pocnească înainte de marele moment. Doar zic. 

Pasul 3. Du-o într-un loc suficient de romantic, dar de unde nu poate să fugă. De exemplu, pe o barcă în Cișmigiu. Noaptea. Așază-te în genunchi în mijlocul bărcii. Ai grijă, că e posibil să vă răsturnați! Ignoră pocnitura șampaniei și lasă-ți sufletul să vorbească!

A zis DA? Normal!
Nici nu te putea refuza la un așa plan bine pus la punct!  

Cum să spui DA când știi că te cere de nevastă

Pasul 1. Nu te speria când vezi că se comportă ciudat! Totuși, ce naiba l-a apucat? Poate are și el o perioadă mai nasoală…Băi, dar ce întrebări sunt astea? Bănuiești tu ceva, dar nu îl întreba direct. Folosește-ți abilitățile de detectiv!

Pasul 2. Sun-o pe sora ta și spune-i ce crezi! Dacă ea zice că ai luat-o razna, atunci așa e!

Pasul 3. Când ești deja în barcă, nu mai ai ce face. Să te arunci în apă, nu e o variantă. Cine știe cât de adânc e lacul. Ce pești or fi în el? Sau alge care ți se agață de picioare…Plus că e întuneric. Apa e neagră, pentru Dumnezeu! Totul se luminează când el începe să vorbească. Și atunci știi. Și nu mai vrei să fugi. Răspunzi cu sufletul: DA! 

Ne-am ales unul pe celălalt acum 7 ani. La o lună după ce am început să fim împreună. Să mai spun că nu ne suportam unul pe celălalt când ne-am cunoscut și că ne certam?

Dar când inima știe…știe! 

Vă invit să dați Like paginii de Facebook a blog-ului sau sa
va abonați la canalul de Youtube!

Sursa foto: Canva

Vezi și: Când știi că ți-ai găsit sufletul pereche
Citește și: Motive de recunoștință pentru că stăm la țară
Share this Post

Leave a Reply