Idei de cadouri pentru Paște

Adnana/ April 13, 2020/ Idei cadouri/ 0 comments

Pandemie sau nepandemie, Iepurașul tot vine, așa că astăzi v-am pregătit câteva idei de cadouri pe care le putem achiziționa on-line. Sursa de inspirație sunt jocurile și cărțile pe care noi le avem și pe care cei mici le îndrăgesc, adică sunt Hit, cum s-ar zice. : )

*Cărți – am prezentat câteva cărți foarte frumoase în articolul trecut

*Plastilină –E una din top 5 preferate de Filip. Și chiar și de Fabian, pentru că se uită la noi și încearcă și el. Noi cumpărăm de la Micostore.ro și suntem foarte mulțumiți.

*Carioci Do a Dot – Perfecte pentru dezvoltarea coordonării mână-ochi, pentru dezvoltarea motricității fine și pentru distracție. Tot de la Micostore.ro le-am cumpărat și deși le avem de un an și le-am pierdut capacele, nu s-au uscat și încă ne jucăm cu ele!

*Șine de tren din lemn – Noi avem câteva seturi din Lidl și pentru ca se joacă zilnic cu ele, mereu s-a găsit câte un Moș, câte un Iepuraș sau câte un bunic să ne mai îmbogățească arsenalul. : )

*Lego – Evident, nelipsit din preferințele noastre.

*Capră-varză-lup – Un pachet cu cărți de joc, împărțite în 4 categorii – capra, varza, lupul și vânătorul. Este un fel de război în care câștigă cel care ia cele mai multe cărți.

*Păcălici – Mi-a plăcut încă de când eram mică. Iar când Filip a primit pachetul de cărți de la bunici a fost foarte interesat.  Cel mai mult îi place când îi iau eu Păcăliciul. 

*Air Hockey – Am fost la o sală de jocuri, iar cei mari s-au delectat cu un Bowling, pe când cei mici s-au jucat Air Hockey. Pentru că i-a plăcut, a primit un mini air hockey și se joacă chiar și cu Fabian.

*Twister – Încă e mic pentru a ne putea juca după reguli, dar pentru el e tare amuzant să facă acrobații pe culorile alea de pe jos. : )

*Connect – Iarăși un joc interesant, mai ales pentur noi : ) Dar și cu Filip ne-am jucat și ușor ușor a fost ok. Lor le place mai mult sa bage jetoanele la nimereală, dar dacă e distractiv, înseamnă că jocul și-a atins scopul.

*Mașinuțe care se demontează – Are multe de genul acesta, iar când începem joaca, din toate reușim să facem una pentru că le-a pierdut piesele la toate. : ) Dar îi place foarte mult să le pună șuruburi, să le scoată, să combine roțile de la una la alta…

*Că tot vorbim de DEMONTARE…Dacă îi dau o șurubelniță în mână, e în stare să demonteze toată casa. Până acum a demontat toată bucătăria de lemn, mașina electrică mare, lădița de nisip din lemn, roaba lui și trotineta. Și ghici ce? Nu știe să le mai facă la loc. : ) Deci…dacă asta poate fi considerată joacă…șurubelnițe găsiți peste tot.

*Puzzle-uri de tot felul – Incastru, piese medii, sub formă de cub…

*Tabletă cu sunetele animalelor – Este perfectă pentru cei mici să învețe cum face fiecare animal, plus că sunt tare mândri că au și ei tabletă : )

*Jucărie de tras – Pentru cei pitici, cam până la 2 anișori.

*Sortator de forme – Lui Fabian îi place mult să introducă diversele cuburi sau să le arunce dacă nu reușește. 

tableta bebelusului

Cam atât…Spor la cumpărături, Iepurașilor!

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*