Conferința de parenting 3.0 – mai mult decât o conferință de parenting obișnuită

Adnana/ September 17, 2023/ Cu și despre părinți, Parenting/ 0 comments

Conferința de parenting 3.0 – Parenting de succes în era schimbării are loc pe data de 29 septembrie, la Sala Radio (str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București) și este un prilej să discutăm despre cele mai noi teorii și concepte de parenting împreună cu speakeri de talie internațională, precum: Jordan Shapiro, Michele Hutchison și Jessica Joelle Alexander.

Evenimentul este organizat de Humanitas și Librăriile Humanitas, în parteneriat cu Desprecopii Media

Jordan Shapiro este doctor în filozofie și cercetător, autorul volumului „Noua copilărie. Cum să ne creștem copiii în lumea digitală“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“. Această carte a modificat discuția culturală despre parenting și timpul petrecut în fața ecranelor.

Domeniile sale de expertiză includ educația și parentingul, învățarea prin jocuri digitale și conexiunea copiilor cu cultura. În cadrul evenimentului va aborda o temă palpitantă: "Tatăl la Intersecție: Tradițional versus Modern în Era Contemporană".

Jordan Shapiro
Jordan Shapiro
Michele Hutchison este redactor, TED speaker, traducător și autor de parenting. Alături de Rina Costa a scris cartea „Cei mai fericiți copii din lume. Parenting în stil olandez“, apărută la Humanitas, în colecția „Parenting“, în care povestește cum ea și coautoarea sa au înțeles ideea contraintuitivă că părinții pot face mai mult pentru copiii lor și pentru ei înșiși prin a face mai puțin. 
În cadrul evenimentului va răspunde întrebării: "Mai sunt copiii olandezi cei mai fericiți din lume în 2023?".
Michele Hutchison
Jessica Joelle Alexander este autor, expertă în parenting, speaker și cercetător. Cartea sa, “Metoda Daneză de educare a copilului”, tradusă și în română, este una dintre cele mai vândute cărți despre parenting din toate timpurile. În cadrul evenimentului va vorbi despre: "Parenting-ul Danez în 2023: Formând copii încrezători pentru o lume în evoluție".
Jessica Joelle Alexander

Pe aceeași scenă vor fi prezente și nume importante din România:

Ileana Iliescu – Specialist Comunicare BCR, Profesor Școala de Bani, autor de carte pentru copii și blogger “Copilărie în oglindă” va aduce în discuție rolul educației financiare și al antreprenoriatului în lumea viitorului.

Florin Popescu – Expert IT cu peste 25 de ani de experiență, fondatorul platformei de parenting Desprecopii.com va oferi părinților o perspectivă clară asupra modului în care pot naviga și maximiza potențialul acestei noi ere tehnologice pentru copiii lor.

Andrew Okukura este născut în Japonia, dar crescut la Roman și ne va povesti despre experiența sa în sistemul de educație românesc, despre bullying și competiție, și cum a reușit să ajungă să studieze Fizica la Oxford University.

 

Copii fericiți înseamnă părinți informați, care țin pasul cu lumea care se află într-o continuă schimbare.

Vă așteptăm la Conferința de Parenting 3.0, în data de 29 septembrie, la Sala Radio, str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București. 

Un eveniment ce nu trebuie ratat! Bilete pe conferintadeparenting.ro.

conferința de parenting 3.0

Surse citate și surse foto:

  • Conferința de parenting.ro
  • Humanitas
  • Libris
Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*