Toate pânzele sus, spre SuperBlog 2023!

Adnana/ September 30, 2023/ SuperBlog/ 1 comments

Mâine, 1 octombrie, începe o nouă aventură în competiția de blogging SuperBlog 2023

Încă din 2008, SuperBlog a adunat în jurul său bloggeri și sponsori, dar și creativitate, inspirație, articole pline de emoții și o comunitate frumoasă! 

Călătoriile sunt lecții de viață!

Acesta este motto-ul acestei ediții și nu aș fi avut cum să o ratez, când călătoria va avea loc pe mare! 

Ce-i drept, eu sunt obișnuită cu o altfel de mare, o mare a parinților, în care un val te bagă la fund, atunci când te simți vinovat că ai țipat la copil, iar altul te ridică, atunci când simți brațele copilului în jurul tău. 

Adesea sunt furtuni pe marea mea, iar timona îmi tremură în mâini când vreunul dintre băieții mei trece prin propria-i furtună emoțională. Dar învăț cu fiecare zi care trece să fiu un căpitan mai bun și să navighez cât mai lin și mai drept, oricât de înspumate și vijelioase ar fi valurile. 

Sunt pregătită să navighez și o altfel de mare, una a cuvintelor!

toate pânzele sus

Echipa SuperBlog ne îndeamnă să explorăm lumea cu busola creativității și să povestim lumii ce descoperim. Așadar, asta voi face începând de mâine încolo! 

Dacă și ție îți place să scrii și ai un blog, dar nu prea găsești timp pentru el, îți arunc aici un colac de salvare, cu tot ce trebuie să știi despre înscrierea în SuperBlog

Iar dacă ești surios, aici vei găsi toate articolele pe care eu le-am scris pentru cele două ediții la care am participat până acum. 

La prima participare m-am clasat pe podium, pe locul II, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult, dându-mi încredere în mine și în ceea ce scriu!

Așadar, îmi iau inima în dinți și inspirația la timonă, îmi așez mai bine pălăria de căpitan și spun: Toate pânzele sus, spre SuperBlog 2023!

SuperBlog
Share this Post

1 Comment

  1. I loved as much as you will receive carried out right here The sketch is attractive your authored material stylish nonetheless you command get got an impatience over that you wish be delivering the following unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike

Leave a Reply