Când Answear se îmbracă în Moș Crăciun, aduce doar bucurie

Adnana/ November 24, 2022/ SuperBlog/ 0 comments

Miroase a brad și a bomboane de ciocolată, iar instalația de Crăciun pâlpâie zglobie, de parcă beculețele s-au juca Ascunselea printre ramurile dese ale brăduțului.

Mă așez pe fotoliu, iar beculețele încep să se joace în sclipirea ochilor mei. Știu că magia Crăciunului vine din sufletul fiecăruia dintre noi și din bucuria de a dărui, dar îmi place să îmi imaginez ce voi primi sub brad. Îmi place să îmi imaginez orice, de fapt. La vârsta asta, mintea mea e ca un stup de albine, zumzăie și freamătă tot timpul. Așa că, acum, în fața braduțului pe care l-am împodobit împreună cu sora mea, mă văd făcând parada modei într-o rochiță cu carouri negre.

E exact rochia pe care am văzut-o zilele trecute aici https://answear.ro/k/copii/fete/imbracaminte/rochii și care mi-a plăcut super mult. Cântăreața mea preferată are una asemănătoare, o poartă în cel mai nou videoclip. Deci, când am văzut-o la Answear, am rămas mu-tă! Trebuie să am și eu una! mă gândeam.

În timp ce visam cu ochii deschiși, a intrat mama în cameră. Parcă ghicind la ce mă gândesc, mă întreabă:

🎄Ce ți-ai dori să primești anul acesta, de Crăciun? 🎄

Fața mi s-a luminat, ochii mi-au scânteiat, iar inima mi-a bătut mai tare și i-am spus entuziasmată că am văzut câteva haine pentru fete pe Answear.ro

– Haine? Nu cred că e o idee prea bună, știi că mereu le-ai nimerit ori prea mici, ori
prea mari… Ori ai făcut mofturi că nu îți plac! 

– Știiiiu, dar faza e că Answear oferă posibilitatea de a returna produsul în 30 de zile de la data livrării. Pot să probez cadoul și dacă nu îmi vine sau dacă nu îmi place, îl returnăm. Și fii atentă: dacă o comandă depășește 200 lei, livrarea și returul sunt gratuite!

Mama s-a lăsat convinsă și a zis că o să vină la mine în cameră mâine să îi arăt ce mi-a plăcut și să o ajut să dăm comanda. 

answear
Sursa foto: Answear.ro

Yeeessss! Am peste 500 de branduri pe Answear de unde să îmi aleg haine care chiar o să îmi placă!

După câteva minute, mama vine panicată înapoi și mă întreabă:

– Auzi, dar are coletul timp să ajungă? În perioada asta e nebunie cu livrările, au loc întârzieri…

– Stai calmă, mama! Au o livrare super rapidă. Dacă dăm comanda până-n ora 16:00, în 48 de ore o avem la ușă. Vine Moșul, mama! Chiar prea devreme!

A zâmbit, e obișnuită cu mine. Știe că nu mă uit pe net la toate prostiile și că aleg doar chestii ca lumea.

Bun… ia să văd eu, Moșule, cu ce ținută o să mă surprinzi anul acesta? Ce încălțăminte ar merge cu rochia asta foarte tare?

geox answear
Sursa foto: Answear

Tommy Hilfiger, Geox, Michael Kors, Calvin Klein, Levi’s... Chiar nu glumeau când spuneau că au peste 500 de branduri pe site. Grea decizie…

Mi-a luat ceva timp, că dacă ar fi fost după mine, se umplea bradul doar de cadouri pentru mine. Dar m-am decis la Geox bocanci copii pentru că arată super cool! Au ținte și catarame, sunt negri, clar stilul meu! Și fac un outfit WOW! cu rochia în carouri! 

Ia să văd, ce aș mai putea adăuga, că sigur mama o să îmi spună că o să-mi fie frig, că rochița e fără mâneci, că o să răcesc… Pf… Da, îmi dau ochii peste cap, pot sa fac asta! Ia stai! Că tipa din video avea și un cardigan asortat.

Ce-mi place mult la site-ul ăsta e faptul că pot să navighez super ușor – au multe filtre prin care pot să reduc numărul mare de produse, în funcție de:

 • Brand
 • Mărime
 • Culoare
 • Preț
 • Decolteu
 • Material
 • Model
 • Mâneca
 • Fit
 • Personaje de basm
 • Planet friendly.
  Ce tare e filtrul ăsta! 

L-am găsiiiit! Uite-l, este Guess cardigan copii!

Sursa foto: Answear

Super cool! Așa o să îmi spună soră-mea când o să îmi vadă ținuta! Și dacă tot mi-a venit în cap… Ia să văd dacă găsesc și ceva pentru ea. Mama nu o să se supere pentru că Answear are și programul de loialitate Answear Club, unde acumulez puncte AC la fiecare comandă, iar apoi le pot folosi pentru a scădea prețurile produselor chiar și cu 50%. Tare!

Rochița asta o pun în coș pentru ea, mai ales că acumulăm puncte. Îi plac ursuleții. Cred că o să fie o surpriză frumoasă în dimineața de Crăciun!

polo ralph loren rochie
Sursa foto: Answear

Așa… gata! Mâine îi arăt mamei coșul și dăm comanda. Încă nu îmi vine să cred că o să primesc exact hainele pe care pe mi le doream! Fără geci mari, lungi și grele, că trebuie să țină de cald și la mijloc”, fără pantaloni flaușați, că „altfel răcesc”și fără ghete plictisitoare!

Acum pot să mă cuibăresc iar pe fotoliu, lângă bradul care parcă mă cheamă lângă el. Luminițele sunt jucăușe și neobosite, iar cozonacul a început să umple casa cu aroma lui. Inspir adânc, să simt mirosul lui până în piept, apoi îmi las mintea să zburde iar, la fel de jucăușă ca instalația din brad… 

Surse foto:

 • Answear
 • Canva

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 20 a concursului Superblog 2022.

letter to Santa
Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*
*